Дорохович, Антонелла МиколаївнаМурзін, Андрій Вадимович2014-03-122014-03-122013Патент 83985 UA, МПК А21D 13/08 (2006.01) Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі фруктози та лактулози для дієтичних тортів та тістечок / Дорохович А. М., Мурзін А. В.; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201303609 ; заявл. 22.03.2013 ; опубл. 10.10.2013, Бюл. № 19, 2013 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13035Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури для дієтичних тортів та тістечок містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, причому додатково містить еритритол та фруктозу. A dressing half-finished product of a foam-like structure for dietetic cakes and pastry comprises agar, dry egg white, citric acid, an essence. In addition, it is supplemented with erythritol and fructose.uk-UKеритритолфруктозаглікемічний індексцукровий діабеткафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівeritritolfructoseglycemic indexdiabetesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі еритритолу та фруктози для дієтичних тортів та тістечок (Патент на корисну модель № 83985)Other