Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі еритритолу та фруктози для дієтичних тортів та тістечок (Патент на корисну модель № 83985) - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович (My University, 2013)
Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури для дієтичних тортів та тістечок містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, причому додатково містить еритритол та фруктозу. A dressing half-finished product of a foam-like structure for dietetic cakes and pastry comprises agar, dry egg white, citric acid, an essence. In addition, it is supplemented with erythritol and fructose.
Keywords: еритритол; фруктоза; глікемічний індекс; цукровий діабет; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; eritritol; fructose; glycemic index; diabetes; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції