Вирішення проблеми утилізації сироватки на молокопереробних підприємствах України - Самсоненко, М. М.; Сулейко, Тетяна Леонідівна; Семенова, Олена Іванівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна (My University, 2011)
Наведено хімічні і мікробіологічні показники забрудненості молочної сироватки. Запропоновано використання метанової ферментації для її утилізації. Sight chemical and microbiological contamination of whey. Proposed the use of methane fermentation for its disposal.
Keywords: молочна сироватка; анаеробне очищення; біогаз; whey anaerobic treatment; biogas; кафедра екології та екоменеджменту