Патронний фільтр (Патент на винахід №54415) - Пономаренко, Віталій Васильович; Марченко, Олександр Васильович (My University, 2010)
Патронний фільтр складається з циліндричного корпуса, конічного днища, кришки, перфорованої плити, патронних фільтруючих елементів, патрубків, дроту, що має в перерізі трапецієвидну форму, еластичної кільцевої вставки, механізму для генерації механічних коливань. A cartridge filter consists of a cylindrical body, a conical bottom, a cover, a perforated plate, cartridge filter elements, pipes, a wire having a trapezoidal shape in cross section, a flexible ring insert, a mechanism for generating mechanical vibrations.
Keywords: фільтр; суспензія; корпус; кришка; filter; suspension; body; cover; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування