Олійник, Світлана ІванівнаКовальчук, Володимир ПетровичОпанасюк, Тетяна ІванівнаЛовягін, Олександр2014-02-262014-02-262012Інноваційна технологія фільтрування води для виробництва лікеро-горілчаної продукції / С. І. Олійник, В. П. Ковальчук, Т. І. Опанасюк, О. М. Ловягін // Наукові праці ОНАХТ. – 2012. – № 42. - Т. 2. – С. 335–237.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12817На основі результатів досліджень встановлено ефективність застосування досліджуваних фільтрувальних природних мінералів: гірського кришталю, гранату, шунгіту, а також антрацитового фільтранту марки А під час кондиціювання води, що дасть змогу забезпечити високу якість і стійкість лікеро-горілчаної продукції. On the basis of studies have established the effectiveness of the investigated filtration of natural minerals, rock crystal, garnet, shungite and anthracite filtrants A grade for air conditioning water, which will enable to provide high quality i resistance of alcoholic beverages.otherтехнологічні параметриефективність фільтруванняпідготовлена водалікеро-горілчане виробництвофільтрувальні матеріалифізико-механічні характеристикиtechnological parametersfiltration efficiencyprepared wateralcoholic beverage industryfiltration materialsphysical and mechanical characteristicsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваІнноваційна технологія фільтрування води для виробництва лікеро-горілчаної продукціїArticle