Тематичні парки - Кікар, Олена Михайлівна; Басюк, Дарія Іванівна (My University, 2014)
Тематичний парк - це парк розваг, атракціони, навколишнє оточення, обслуговуючий персонал якого стилізовані під певну тематику, наприклад, Дикий Захід або острів піратів. Перший тематичний парк був створений Уолтом Діснеєм. На думку Уолта Діснея, тематичний парк - це центр сімейного відпочинку і розваг, що здебільшого визначає вибір самої теми. Theme Park - a park, attractions, environment, staff whose stylized specific topics, such as the Wild West or Pirate Island. The first theme park was created by Walt Disney. According to Walt Disney theme park - the center of family fun and entertainment, largely determines the choice of the topic.
Keywords: тематичні парки; theme parks; атракціони; attractions; розваги; entertainment; кафедра туристичного та готельного бізнесу