Пасічний, Василь МиколайовичБогдан, Ірина ОлександрівнаХом'якова, Валерія Сергіївна2013-02-072013-02-072010Патент на корисну модель 47541 А Україна, МПК(209) А 23 L 1/39 Композиція для виробництва білого соусу / Пасічний В. М., Богдан І. О., Хом’якова В. С. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u200908753 ; заявл. 20.08.2009 ; опубл. 10.02.2010. Бюл. №3.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6121Розроблено композиція для виробництва білого соусу, яка включає бульйон м’ясний, рослинні наповнювачі, спеції, сіль кухонну, цукор, харчові добавки, яка відрізняється тим, що в якості рослинних наповнювачів використовуються сушену цибулю, моркву, вершки сухі рослинні або молочні, сухе молоко або суха молочна сироватка, харчові барвники, сушений часник, гірчичний порошок стабілізуючу суміш на основи гідроколоїдів та харчових солей або борошна пшеничного, суміш на основі натуральних спецій, приправ, суміш харчових добавок на основі регуляторів кислотності, розпушувачів, емульгаторів, антиоксидантів, посилювачів смаку.otherрозпушувачleaveningбульйон м’яснийпосилювач смакуsaucemeatbrothкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКомпозиція для виробництва білого соусу (Патент на корисну модель № 47541)Other