Адаптивна система управління процесу виробництва сиру - Резнікова, Анастасія Володимирівна (My University, 2014)
Застосування розробленого способу адаптивного управління технологічним процесом приготування сиру підвищує ефективність проведення процесу, дає можливість контролю за якістю, не зважаючи на те, що статичні та динамічні характеристики об'єкта керування й усіх елементів системи можуть змінюватись протягом всіх стадій виробництва. Application of the developed method for adaptive process control cooking cheese increases the efficiency of the process, enables quality control, despite the fact that the static and dynamic characteristics of the object and control all elements of the system may change during all stages of production.
Keywords: адаптивна система; виробництво сиру; автоматизація; adaptive system; cheese production; automation