Хімія для абітурієнтів : варіанти контрольних завдань - Іщенко, Віра Миколаївна (My University, 2013)
Посібник містить варіанти контрольних робіт з основних тем шкільного курсу хімії. Більшість запитань, вправ та завдань подано у вигляді тестів. Рекомендовано слухачам факультетів доуніверситетської освіти, старшокласникам, абітурієнтам та вчителям хімії. The manual provides variantesfor control works on the main themes of school chemistry course. Most of the questions, exercises and activities is presented in the form of tests. Recommended pre-university students of faculties of education, high school students, prospective students and teachers of chemistry.
Keywords: контрольні завдання; тести; хімія; controltasks; tests; chemistry; кафедра харчової хімії