Кутас, Олена Олександрівна2023-03-292023-03-292022Кутас, О. О. Чинники інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств / О. О. Кутас // Проблеми управління підприємств у сучасних умовах : матеріали ХVІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 квітня 2022 р., м..Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 42-44https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39537Розглянуто найбільш актуальні для вітчизняних м’ясопереробних підприємств види інновацій, чинники, що визначають якість та тенденції інноваційного розвитку підприємств, а також головну мету запровадження і використання інновацій у галузі м’ясопереробки. The most relevant types of innovations for domestic meat processing enterprises, factors that determine the quality and trends of innovative development of enterprises, as well as the main goal of introducing and using innovations in the field of meat processing are considered.otherінноваціїінноваційний розвитокм’ясопереробні підприємствавиди інноваційчинники розвиткуinnovationsinnovative developmentmeat processing enterprisestypes of innovationsdevelopment factorsкафедра економіки праці та менеджментуЧинники інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємствThesis