Українець, Анатолій ІвановичСімахіна, Галина ОлександрівнаНауменко, Наталія Валентинівна2019-04-252019-04-252018Українець, А. І. Перспективні технологічні процеси виробництва нових продуктів та дієтичних добавок : підручник / А. І. Українець, Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко ; Нац. ун-т харч. технол. - Київ : НУХТ, 2018. - 336 с.ISBN 978-966-612-209-7https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29180Створений з урахуванням нових освітніх технологій, підручник відповідає програмі дисципліни й сприятиме отриманню студентами навичок, достатніх як базові для кваліфікованого вирішення теоретичних питань і практичних завдань удосконалення перспективних і розроблення нових технологічних процесів перероблення сільськогосподарської, лікарської сировини та вторинних сировинних ресурсів на готові продукти, які відповідають головному призначенню – повноті задоволення детермінованого споживача комплексом і оптимальним співвідношенням нутрієнтів для підтримання адекватного матеріального та енергетичного балансу організму. Новизна концепції підручника полягає в тому, що він містить найсучасніші теоретичні матеріали щодо використання фізико-хімічних процесів для розвитку принципово нового напряму харчових технологій – індустрії здорового харчування. Експериментальний матеріал супроводжується таблицями та рисунками, які в сукупності створюють панораму розвитку інноваційних технологій у харчовій промисловості України.uk-UKзаморожуваннясублімаціямеханоактивуванняоздоровчі продуктиінноваціїinnovationsfreezingsublimationmechanical activationfoods for well-beingкафедра технології оздоровчих продуктівкафедра іноземних мов професійного спрямуванняПерспективні технологічні процеси виробництва нових продуктів та дієтичних добавокBook chapter