Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаМатиящук, Олена ВолодимирівнаБожко, Олександр Сергійович2017-08-212017-08-212016Кирпіченкова, О. М. Використання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербету / О. М. Кирпіченкова, О. В. Матиящук, О. C. Божко // Вісник харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. – 2016. – Вип. 179. - С. 181-187.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25843У статті запропонована технологія приготування щербету з використанням амарантового і кокосового борошна з метою отримання виробів з підвищеною харчовою цінністю, зі зниженою масовою часткою цукру, збільшеним вмістом білку, подовженим терміном зберігання. In the article the technology of preparation sherbet using amaranth and coconut flour to obtain products with high nutritional value, with low mass fraction of sugar and protein content increased, long shelf life.uk-UKсхідні солодощіамарантове борошноEastern sweetsamaranth flourкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербетуArticle