Аналіз сумішей для дитячого харчування на вміст токсичних речовин - Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Ромашко, Олена Василівна; Ріпка, Наташа Іванівна (My University, 2004)
Представлені результати визначення токсичних органічних і неорганічних речовин у зразках дитячого харчування. Presented results of the determination toxic organic and inorganic material in sample of the baby feeding.
Keywords: дитяче харчування; іммобілізовані барвники; визначення металів; baby food; immobilized dyes; metal identification; кафедра харчової хімії; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів