Особливості розвитку міжнародного менеджменту в Україні - Сазонова, Анастасія Олександрівна; Литвинюк, Ольга Петрівна (My University, 2014)
Процеси глобалізації та міжнародного співробітництва на всіх рівнях обумовлюють розвиток будь-якої країни у сучасному світі. Завдяки переходу більшості постіндустріальних країн до відкритої економіки, розвитку народного підприємництва розвивалася й інтернаціоналізація управління. Тому, виникло багато питань щодо управлінської теорії та практики. Globalization and international cooperation at all levels cause the development of any country in the world today. Due to the transition to post-industrial countries most open economy, development of the business developed and internationalization of management. Therefore, there are many issues on management theory and practice.
Keywords: особливості розвитку; міжнародний менеджмент; економіка; features of; the international management; economy; кафедра економіки праці та менеджменту