Актуальні проблеми економічного зростання в Україні - Сигиденко, Вікторія Валеріївна (My University, 2012)
Досягнення економічного зростання є необхідною умовою вирішення в Україні більшості соціально-економічних проблем. Одним з важливіших напрямків економічного зростання вважається становлення та ефективне функціонування інноваційно-інвестиційної моделі економічного зростання.Achieving economic growth is a necessary condition to solve Ukraine most socio-economic problems. One of the most important areas of economic growth is considered to be the establishment and effective functioning of the innovation-investment model of economic growth.
Keywords: соціально-економічні проблеми; економічне зростання; бюджет; socio-economic problems; economic growth; budget