Дослідження процесів біохімічного надання воді відновного електронодонорного стану шляхом збагачення води метаболічним воднем природної спільноти бродильних бактерій на субстратах рослинного походження - Большак, Юрій Васильович; Маринін, Андрій Іванович; Шпак, Владислав Вячеславович; Штепа, Денис Володимирович (My University, 2020)
В даній роботі досліджено процес набуття дистильованою водою в контакті з вівсяними пластівцями "Геркулес"(поживний субстрат) величини ОВП порядку -600…-800 мВ. In this work, the process of acquisition of distilled water in contact with oatmeal "Hercules" (nutrient substrate) the value of ORP of the order of -600… -800 mV.
Keywords: вода; вівсяні пластівці; оздоровчі властивості; антиоксидантні властивості; water; oat flakes; health properties; antioxidant properties; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування