Большак, Юрій ВасильовичМаринін, Андрій ІвановичШпак, Владислав В’ячеславовичШтепа, Денис Володимирович2020-11-172020-11-172020Дослідження процесів біохімічного надання воді відновного електронодонорного стану шляхом збагачення води метаболічним воднем природної спільноти бродильних бактерій на субстратах рослинного походження / Ю. В. Большак, А. І. Маринін, В. В. Шпак, Д. В. Штепа // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 10-11 листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 95-97.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32222В даній роботі досліджено процес набуття дистильованою водою в контакті з вівсяними пластівцями "Геркулес"(поживний субстрат) величини ОВП порядку -600…-800 мВ. In this work, the process of acquisition of distilled water in contact with oatmeal "Hercules" (nutrient substrate) the value of ORP of the order of -600… -800 mV.otherводавівсяні пластівціоздоровчі властивостіантиоксидантні властивостіwateroat flakeshealth propertiesantioxidant propertiesкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняДослідження процесів біохімічного надання воді відновного електронодонорного стану шляхом збагачення води метаболічним воднем природної спільноти бродильних бактерій на субстратах рослинного походженняThesis