Духновська, Людмила Миколаївна2014-12-022014-12-022014Духновська, Л. М. Особливості визначення регульованої ціни на підприємствах харчової промисловості / Л. М. Духновська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 729.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18906Процедура встановлення планової собівартості продукції має особливості для кожного підприємства. Планову калькуляцію зі встановленою ціною необхідно періодично звіряти із фактичною калькуляцією. How to install the planned cost of production has features for each company. Planned calculation with a fixed price should periodically compare with the actual calculation.uk-UKхарчова промисловістьсобівартість продукціїрегулювання цінfood industrycost of productionprice regulationкафедра обліку і аудитуОсобливості визначення регульованої ціни на підприємствах харчової промисловостіOther