Особливості визначення регульованої ціни на підприємствах харчової промисловості - Духновська, Людмила Миколаївна (My University, 2014)
Процедура встановлення планової собівартості продукції має особливості для кожного підприємства. Планову калькуляцію зі встановленою ціною необхідно періодично звіряти із фактичною калькуляцією. How to install the planned cost of production has features for each company. Planned calculation with a fixed price should periodically compare with the actual calculation.
Keywords: харчова промисловість; собівартість продукції; регулювання цін; food industry; cost of production; price regulation; кафедра обліку і аудиту