Організаційно-економічні засади розвитку кооперації на ринку молока в Україні в умовах євроінтеграції - Ібатуллін, Марат Ільдусович; Гривківська, Оксана Василівна; Карпенко, В.; Свиноус, Н. І. (My University, 2023)
Стаття присвячена проблемам розвитку кооперації при виробництві молока в Україні. Виявлено, що при утворенні інтегрованих структур сільськогосподарських товаровиробників та переробних підприємств в молочному підкомплексі важливо враховувати економічні інтереси майбутніх партнерів для забезпечення їх взаємовигідній і стійкої виробничої діяльності. The article is devoted to the problems of the development of cooperation in the production of milk in Ukraine. It was found that when forming integrated structures of agricultural producers and processing enterprises in the dairy sub-complex, it is important to take into account the economic interests of future partners to ensure their mutually beneficial and sustainable production activities
Keywords: кооперація; сільськогосподарські товаровиробники; виробництво; молоко; державна підтримка; cooperation; agricultural producers; production; milk; state support; кафедра економіки і права