Проблеми впровадження кредитно-модульної системи та діагностика математичних знань - Мартиненко, Михайло Антонович; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Новаковська, Людмила Гнатівна (My University, 2009)
Аналізується вплив кредитно-модульної системи на навчальний процес і пропонується методика діагностики математичних знань студентів. The influence of credit-modular system for the learning process and the technique of diagnostic math students.
Keywords: математика; кредитно-модульна система; діагностика знань; mathematics; credit-modular system; diagnostic knowledge; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.