Гніцевич, Вікторія АльбертівнаДейниченко, Людмила Григорівна2017-10-052017-10-052016Гніцевич, В. А. Хімічний склад копреципітатів на основі білково-вуглеводної молочної та рослинної сировини / В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма і матеріали п'ятої Міжнародної науково-технічної конференції, 7–8 листопада 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 101–103.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25944У статті наведено загальний хімічний склад та амінокислотний скор білків молчно-білкових копреципітатів зі сколотин, виготовлених із використанням у якості коагулянтів пюре журавлини та калини. The article presents the general chemical composition and amino acid scoring of proteins of milk-protein co-precipitates of buttermilk, made with the use of cranberry and viburnum purees as coagulants.журавлинакалинамолочно-білковий концентратамінокислотний складcranberriyviburnummilk-protein concentrateamino acid scoringкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїХімічний склад копреципітатів на основі білково-вуглеводної молочної та рослинної сировиниOther