Кошова, Валентина МиколаївнаКуц, Анатолій Михайлович2013-11-082013-11-082013Кошова, В. М. Удосконалення технологій утилізації відходів пивоварного виробництва / В. М. Кошова, А. М. Куц // Новітні досягнення біотехнології : тези доп. ІІ Міжнар. науково – практ. конф. – К. : НАУ, 2013. - С. 76.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11107Визначено, що кращою є чисто солодова або солодова рисова дробина, до яких перед висушуванням потрібно додати не менше 15 % залишкових пивних дріжджів. Для висушування цих дробин мінімальні витрати пари порівняно з іншими дробинами.We determined that the best is a pure malt or malt rice grains, which before drying to add at least 15% residual brewer's yeast. For drying of Drobin minimum steam consumption compared to other grains.otherсушкапреспивна дробиназалишкові дріжджіdryerpressesspargingresidual yeastкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваУдосконалення технологій утилізації відходів пивоварного виробництваThesis