Пошук «фіолетової корови» в діяльності ПАТ «Галактон» - Москаленко, Катерина Олександрівна; Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2015)
Розглядається сутність поняття «фіолетова корова». Доводиться, що йдеться про створення такого продукту, який не можна залишити без уваги, пройти повз. Обґрунтовується необхідність пошуку «фіолетової корови» в діяльності підприємства. We consider the essence of the concept of "purple cow". Proved that refers to the creation of such a product which can not be left unattended, to pass. The necessity of search for "purple cow" in the enterprise.
Keywords: фіолетова корова; привабливість товару; залучення уваги; кафедра маркетингу