Тістомісильна машина (Патент на винахід № 62461А) - Лісовенко, Олексій Тимофійович; Котенко, Анатолій Георгійович; Доломакін, Юрій Юрійович (My University, 2003)
Пропонуємий винахід відноситься до хлібопекарського обладнання для порційного замішування хлібного тіста і може використовуватися в інших галузях для приготування різних сумішей подібної консистенції. The invention relates to equipment for the baking batch kneading bread dough and can be used in other industries to prepare various mixtures similar consistency.
Keywords: замішування; тістомісильна машина; місильний орган; якість; knead; dough mixer; mixing tool; quality; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв