Встановлення причин погіршення ефективності очищення зернової суміші перемінної вологості - Лановий, Валерій; Циба, Марина; Гапонюк, Ігор Іванович (My University, 2014)
Для приведення зерна в стійкий стан зберігання необхідно зменшити його життєву активність технологією післязбиральної підробки зерна. В тому числі сепаруванням. To bring in a steady state grain storage must reduce its vitality postharvest technology fake grain. Including separation.
Keywords: зернова суміш; вологість; ефективність очищення; grain mixture; humidity; cleaning efficiency; кафедра технології зберігання і переробки зерна