Косяк, Анна ВадимівнаКвітковська, Надія Петрівна2023-07-052023-07-052022Косяк, А. В. Вплив термообробки на якісні складові молока / А. В. Косяк, Н. П. Квітковська // Наукові здобутки молоді -вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 88 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 167https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40987В тезах описано як з підвищенням ступеня термічної обробки молока, підвищуються зміни його складу, в результаті чого зменшується харчова і біологічна цінність, погіршується його смак, запах і технологічні властивості.otherкафедра харчової хіміїтермічна обробка молокаскладові молокаheat treatment of milkmilk componentsВплив термообробки на якісні складові молокаThesis