Іваненко, Ольга АндріївнаНєміріч, Олександра Володимирівна2014-06-122014-06-122014Іваненко, О. Розроблення технології самбуку з використанням фруктових і овочевих порошків / О. Іваненко, О. Нєміріч // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22–23 травня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 81–82.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15007На підставі здійснених досліджень розроблена рецептура нового виду самбуку з заміною 25 % яєчного білку на фруктові та овочеві порошки дисперсністю 10 мкм. Дослідні зразки відрізнялися ароматом і смаком; мали знижену калорійність і підвищену біологічну цінність за рахунок збагачення вітамінами і мінеральними речовинам. Based on the performed experiments the formula of a new type of Sambuca replacing 25% of egg protein in fruit and vegetable powder dispersion 10 microns. The test samples were distinguished aroma and flavor; had a reduced calorie and high biological value due to enrichment with vitamins and minerals.uk-UKовочеві порошкитехнології самбукуфруктові порошкиvegetable powderstechnology Sambucafruit powdersкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозроблення технології самбуку з використанням фруктових і овочевих порошківOther