Адаптивна система керування температурним режимом роботи колонної дифузійної установки - Кундєєва, Галина Олексіївна (My University, 2011)
Рассмотрены круг факторов и их влияние на обеспечение продовольственной проблемы. Проанализированы структура общих доходов и расходов домохозяйств Украины. Предложены необходимые изменения в фискальной политике государства. Розглянуто коло факторів та їх вплив на забезпечення продовольчої проблеми. Проаналізовано структура загальних доходів та витрат домогосподарств України. Запропоновано необхідні зміни у фіскальній політиці держави. Сonsidered range of factors and their impact on the provision of food problems. The structure of total revenue and expenditure for Ukraine. A necessary changes in fiscal policy of the state
Keywords: витрати; фіскальна політика держави; фактори впливу; доход; expenses; fiscal policies; pressure; income; кафедра економічної теорії