Пешук, Людмила ВасилівнаРадзієвська, Ірина ГіронтіївнаШтик, Ірина Іванівна2012-06-052012-06-052011Пешук, Л. В. Біологічна роль жирних кислот тваринного походження / Л. В. Пешук, І. Г. Радзієвська, І. І. Штик // Харчова промисловість. – 2011. – № 10-11. - С. 42-45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1191Наведено дані про жирнокислотний склад жирів традиційних сільськогосподарських і екзотичних видів тварин. Описано есенціальну роль поліненасичених жирних кислот. Зосереджено увагу на проблемі жирнокислотної збалансованості раціону харчування та транс-ізомеризації жирних кислот тваринного походження. The data on fatty acid composition of fat of traditional farm and exotic animals. We describe the role of Essential polyunsaturated fatty acids. Focused attention on the balance of fatty acid diet and trans isomerization of fatty acids of animal origin.uk-UKбіологічний впливжирова сировинаоптимальний вмістідентифікаціясклад жирних кислотbiological influenceoptimum maintenanceauthenticationcomposition of fat acidsfatty raw materialкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівБіологічна роль жирних кислот тваринного походженняOther