Дослідження та аналіз рівня екологічної свідомості студентів факультету Біотехнології та екологічного контролю - Марченко, Олексій Дмитрович (My University, 2014)
Дослідження показало, що низький рівень екологічної свідомості у деяких студентів тісно пов'язаний з браком або повною відсутністю екологічних знань, людською байдужістю та споживацьким ставленням до природи. Екологічна свідомість, перш за все, формується завдяки стимулюванню екологічного мислення [2, 109], що може ефективно проводитись за допомогою всесвітньої мережі інтернет або публічних акцій. Студенти серйозно занепокоєні проблемою забруднення води. Це можна використати як вагомий аргумент при розповсюдженні інформації з метою підвищення екологічної свідомості.
Keywords: забруднення води; факультет Біотехнології та екологічного контролю; екологічна свідомість студентів; факультет биотехнологии и экологического контроля; экологическое сознание студентов; загрязнения воды; Faculty of Biotechnology and Environmental Control; environmental consciousness of students; water pollution