Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаПівторацька, Ангеліна Анатоліївна2024-10-142024-10-142024Патент на корисну модель № 155569 U UA, МПК А23С 9/13 (2006.01). Спосіб виробництва кисломолочно-овочевої пасти / Кочубей-Литвиненко О. В., Осьмак Т. Г., Бандура У. Г., Півторацька А. А. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2023 03309 ; заявл. 06.07.2023 ; опубл. 13.03.2024, Бюл. № 11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44987Спосіб виробництва кисломолочно-овочевої пасти передбачає складання суміші з кисломолочного сиру та структуроутворювача, перемішування суміші, теплову обробку, охолодження, фасування та до охолодженняThe production method of sour-milk-vegetable paste involves making a mixture of sour-milk cheese and a structure-forming agent, mixing the mixture, heat treatment, cooling, packing and before coolingukкисломолочна пастаовочева сировинасир кисломолочнийкафедра технології молока і молочних продуктівsour milk pastevegetable raw materialssour milk cheeseСпосіб виробництва кисломолочно-овочевої пастиPatenthttps://orcid.org/0000-0003-2617-006Xhttps://orcid.org/0000-0001-5548-1719https://orcid.org/0000-0003-0712-448X