Спосіб виробництва кисломолочно-овочевої пасти - Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Півторацька, Ангеліна Анатоліївна (My University, 2024)
Спосіб виробництва кисломолочно-овочевої пасти передбачає складання суміші з кисломолочного сиру та структуроутворювача, перемішування суміші, теплову обробку, охолодження, фасування та до охолодження

The production method of sour-milk-vegetable paste involves making a mixture of sour-milk cheese and a structure-forming agent, mixing the mixture, heat treatment, cooling, packing and before cooling
Keywords: кисломолочна паста; овочева сировина; сир кисломолочний; кафедра технології молока і молочних продуктів; sour milk paste; vegetable raw materials; sour milk cheese