Актуалізація моделі ринкового розвитку національного суспільства - Березянко, Тамара Володимирівна (My University, 2010)
Стаття присвячена дослідженню теоретичної бази змін засобів ринкової конструкції суспільства. Увага приділяється виявленню можливостей забезпечення розвитку за рахунок зміни ринкових приоритетів та критеріїв, формування розподілу в суспільстві та світі, а також ролі держави в забезпеченні мінімізації суспільного конфлікту та збереженні можливостей подальшого розвитку національного простору. The article consist the questions of the metods of forming the chandging of the sosial market constraction. The points of article incluede the posibilities the sotial development by the criterial chandging in sosiety and the metods of minimisation of sosiety conflicts during the choise of national development.
Keywords: розвиток суспільства; теоретична модель; ліберальний капіталізм; криза; державне управління; трансформаційна економіка; глобалізація; development of sosiety; theoretical model; liberal capitalism; crisis; government menedgement; economic of transformation; globalisation; кафедра економіки праці та менеджменту