Моніторинг радіаційного фону на території промислового підприємства Києва - Лабжинська, Маргарита Юріївна; Володченкова, Наталія Валеріївна (My University, 2018)
В роботі наведені експериментальні дані по вимірюванню радіаційного фону на зерноперобному підприємстві м. Києва. Протягом місяця 2018 року проводились вимірювання значень радіаційного фону у різних зонах підприємства – у виробничих та допоміжних приміщеннях, а також на території підприємства. Отримані значення радіаційного фону вкладаються у діапазон допустимих значень, тому підприємство є радіаційно безпечним.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; зерно; grain; безпека; safety; радіаційний фон; radiation background