Кузьмін, Олег ВолодимировичМирончук, Валерій Григорович2017-05-132017-05-132014Кузьмін, О. В. Управління процесом стабілізації водно-спиртових сумішей / О. В. Кузьмін, В. Г. Мирончук // Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії : Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів,25-26 листопада 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25210Встановлено умови для створення рівноважної структури готового продукту з поліпшеними дегустаційними властивостями. Terms are set for creation of equilibrium of structure of the prepared product with the improved tasting properties.uk-UK1H ЯМР-спектроскопія1H NMR-spectroscopyводно-спиртова сумішaqueous-alcoholic mixtureгорілкаvodkaкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняУправління процесом стабілізації водно-спиртових сумішейThesis