Управління процесом стабілізації водно-спиртових сумішей - Кузьмін, Олег Володимирович; Мирончук, Валерій Григорович (My University, 2014)
Встановлено умови для створення рівноважної структури готового продукту з поліпшеними дегустаційними властивостями. Terms are set for creation of equilibrium of structure of the prepared product with the improved tasting properties.
Keywords: 1H ЯМР спектроскопія; 1H NMR spectroscopy; водно-спиртова суміш; aqueous-alcoholic mixture; горілка; vodka; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування