Інжиніринг у ресторанному бізнесі - Кузьмін, Олег Володимирович; Чемакіна, Октябрина Володимирівна; Акімова, Людмила Миколаївна; Куц, Анатолій Михайлович; Корецька, Ірина Львівна; Кузьмін, Антон Олегович (My University, 2019)
У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні та методичні основи інжинірингу у ресторанному бізнесі, що дозволяє здобувачам кваліфіковано приймати рішення, управляти командою проекту згідно графіку виконання робіт, координувати людськими, матеріальними, фінансовими потоками в межах бюджету. The training manual outlines the scientific, theoretical and methodological foundations of engineering in the restaurant business, which allows applicants to make qualified decisions, manage the project team according to the work schedule, coordinate human, material, financial flows within the budget.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; проєктний метод; інфраструктура ресторану; інжинірингові послуги; опалення ресторану; вентиляція ресторану; кондиціювання ресторану; водопостачання ресторану; каналізація ресторану