Стрілець, Марія Андріївна2022-10-122022-10-122022Стрілець, М. А. Розроблення рецептури хлібобулочного виробу спеціального призначення з впровадженням його виробництва в проєкті хлібозаводу у місті Полтава : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марія Андріївна Стрілець ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2022. – 155 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38055otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівнасіння льону «Живинка» подрібненекакао-порошоктунельні печі Gostolтунельні печі Reventтунельні печі Краянитунельні печі Toposтунельні печі Spiromaticтехнологія хлібобулочних виробівРозроблення рецептури хлібобулочного виробу спеціального призначення з впровадженням його виробництва в проєкті хлібозаводу у місті ПолтаваOther