Тенденції розвитку сільського господарства як сировинної бази харчової промисловості України - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 2024)
Досліджено тенденції розвитку сільського господарства України як з огляду на структуру його продукції, так і масштаби виробництва. Визначено суттєві диспропорції у розвитку вітчизняного сільського господарства, які негативно впливають на споживання основних харчових продуктів населенням України

Trends in the development of agriculture in Ukraine were studied, both in terms of the structure of its products and the scale of production. Significant disproportions in the development of domestic agriculture have been identified, which negatively affect the consumption of basic food products by the population of Ukraine
Keywords: сільське господарство; продукція рослинництва; продукція тваринництва; сировинна база; харчові продукти; кафедра маркетингу; agriculture; crop production; animal husbandry products; raw material base; food