Оцінювання якості систем пожежної безпеки виробничих об'єктів - Семенюк, Юлія Миколаївна; Володченкова, Наталія Валеріївна (My University, 2017)
В роботі наведено методику оцінювання якості систем пожежної безпеки виробничих об'єктів. Для цього необхідно проводити розрахунок розвитку пожежі та доцільність вибору системи пожежної сигналізації. Обладнання виробничих об’єктів підприємств такими системами дає змогу на ранній стадії запобігати виникненню надзвичайних ситуацій і своєчасно вживати заходи із пожежогасіння. In the paper the method of evaluating the quality of fire safety of industrial facilities. This requires the calculation of fire and appropriateness of the choice of the fire alarm. Machinery production facilities of such systems allows early prevention of emergency situations and take timely measures to fire.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; пожежа; безпека; сповісники; горіння; fire; safety; alarm; burning