Лиса, Людмила Богданівна2021-09-222021-09-222021Лиса, Л. Б. Розроблення технології сирних запіканок з обгрунтованою комбінацією фруктів, ягід та прянощів для зниження ефекту дисбалансу Вата-доші : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Людмила Богданівна Лиса ; наук. керівник Наталія Михайлівна Ющенко. – Київ, 2021. – 117 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35483otherсирна запіканкааюрведична наукаінноваціїтехнологічно вдосконалений харчовий продуктбіологічно активні речовиникафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозроблення технології сирних запіканок з обгрунтованою комбінацією фруктів, ягід та прянощів для зниження ефекту дисбалансу Вата-дошіOther