Організація виробництва та планування діяльності підприємства - Мостенська, Тетяна Леонідівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Межинська-Бруй, Олена Юріївна (My University, 2010)
Методичні вказівки розроблені з метою засвоєння теоретичних знань з основних питань сучасної організації виробництва та планування діяльності підприємства.

Guidance designed to mastering knowledge on major issues of the modern organization of production and planning company
Keywords: лекційні та практичні заняття; lectures and practical classes; курсовий проект; контрольна робота; питання до іспиту; course design; control work; questions for the exam; кафедра економіки праці та менеджменту