Дробот, Віра Іванівна2012-06-252012-06-252008Дробот, В. І. Поговоримо ще раз про харчові добавки та їх функціональну роль в технологічному процесі / В. І. Дробот // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 5(78). – С. 8-10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1790В статті наведено інформацію про поліпшення хлібопекарських властивостей борошна за допомогою використання харчових добавок та комплексних поліпшувачів. Вказано на шляхи надання хлібним виробам оздоровчих властивостей.This article contains information about improving baking properties of flour from the use of food additives and improvers complex. The information about the additives that give the bread improving quality.uk-UKфункціональні класи харчових добавокпереробка борошнакомплексні поліпшувачінетрадиційна сировинаfunctional classes of food additivesflour processingcomplex improvernonconventional raw materialsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПоговоримо ще раз про харчові добавки та їх функціональну роль в технологічному процесі.