Застосування укривочних матеріалів та хімічних препаратів при зберіганні цукрових буряків - Мількевич, Володимир Михайлович (My University, 2016)
Розглянуто питання застосування різних укрив очних матеріалів та хімічних препаратів для зменшення втрат цукрових буряків при зберіганні в кагатах. The questions of application of various extortion materials and chemical preparations for decrease of losses of sugar beet during storage in rucksacks are considered.
Keywords: зберігання буряків; укривочні матеріали; втрати; beet storage; covering materials; losses