Виготовлення теплометричних калориметрів - Мазуренко, Олександр Григорович; Декуша, Леонід Васильович; Воробйов, Леонід Йосипович (My University, 2001)
Для контролю різноманітних біохімічних і мікробіологічних процесів на підприємствах харчової промисловості, теплоти згоряння палив на підприємствах енергетичного комплексу та інших цілей, використовують застарілі за конструкцією, або поодинокі сучасні зразки калориметричних установок. For the control of various biochemical and microbiological processes in the food industry, heat of combustion of fuels for energy industry and other purposes, use outdated in design, or a single modern designs calorimetric systems.
Keywords: паливо; калориметричні установки; теплота згоряння; heat of combustion; calorimeter setup; fuel; кафедра електропостачання і енергоменеджменту