Холодильна техніка та технологія харчової промисловості : традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід - Фесун, Тетяна Павлівна (My University, 2020)
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1960–2020 рр. з актуальних питань розвитку холодильної техніки та технології харчової промисловості. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів.
Keywords: холодильні установки; холодильна техніка; заморожування; охолодження; зберігання харчових продуктів; refrigeration units; refrigeration equipment; freezing; cooling; food storage