Фесун, Тетяна Павлівна2020-11-062020-11-062020Холодильна техніка та технологія харчової промисловості : традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід : науково-допоміжний бібліографічний покажчик двома мовами 1960-2020 рр. / упоряд. Т. П. Фесун ; Наук.-техн. б-ка ; Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2020. – 211 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32096Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1960–2020 рр. з актуальних питань розвитку холодильної техніки та технології харчової промисловості. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів.холодильні установкихолодильна техніказаморожуванняохолодженнязберігання харчових продуктівrefrigeration unitsrefrigeration equipmentfreezingcoolingfood storageХолодильна техніка та технологія харчової промисловості : традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвідOther