Тимчук, Сергій МиколайовичПанченко, І.Діденко, С.Лисюк, Галина МихайлівнаКучерук, З.Нєміріч, Олександра Володимирівна2013-12-022013-12-022003Перспективи створення та використання джерел амілопектинових крохмалів в Україні / С. Тимчук, І. Панченко, С. Діденко Г. Лисюк, З. Кучерук, О. Нєміріч // Хранение и переработка зерна. – 2003. - № 12 (54). – С. 29-30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11733В статті розглянуто селекційну програму по створенню гібридів кукурудзи з амілопектиновими крохмалями. The article considers the breeding program to create hybrids of corn starches with amylopectin.uk-UKкукурудзаамілопектинові крохмалігібридиcornamylopectin starcheshybridsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи створення та використання джерел амілопектинових крохмалів в УкраїніArticle