Перспективи створення та використання джерел амілопектинових крохмалів в Україні - Тимчук, Сергій Миколайович; Панченко, І.; Діденко, С.; Лисюк, Галина Михайлівна; Кучерук, З.; Нєміріч, Олександра Володимирівна (My University, 2003)
В статті розглянуто селекційну програму по створенню гібридів кукурудзи з амілопектиновими крохмалями. The article considers the breeding program to create hybrids of corn starches with amylopectin.
Keywords: кукурудза; амілопектин; гібрид; corn; amylopectin; hybrid; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції