Зінченко, Інна МиколаївнаТерлецька, Віта АльбертівнаФалендиш, Наталія Олексіївна2012-12-172012-12-172010Зінченко, І. М. Вивчення впливу сушіння на зміну форм зв’язку вологи в грибах / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, Н. О. Фалендиш // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів : сьогодення та перспективи : Міжнар. наук.-практ. конф. – 2010. - Ч. 1. - С. 20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4394За допомогою диференціального термографічного аналізу визначено форми зв’язку вологи та їх співвідношення в свіжих та сушених грибах. Отримані результати дозволяють керувати технологічним процесом переробки грибів, запобігаючи їх термічній деструкції. The moisture forms and their correlation in the fresh and dried mushrooms have been determined by using differential thermographic analysis. The results allow to control the technological processing of mushrooms, preventing thermal degradation.uk-UKгрибидиференціальний термографічний аналізформи зв’язку вологиmushroomsdifferential thermographic analysismoisture formsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВивчення впливу сушіння на зміну форм зв’язку вологи в грибахThesis