Іващук, Вячеслав ВіталійовичВ. В. Швець2014-11-052014-11-052014Іващук, В. В. Моделювання багатоасортиментного виробництва сухих молочних продуктів / В. В. Іващук, // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 271.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18034При виробництві сухого молока з різним вмістом жирів виникають проблеми з випаровуванням вологи розприскуваних часток молока в молочній камері. Відомо, що при розпилюванні часток особливу увагу слід приділяти однаковому їх розміру для утворення однакового режиму сушіння кожної створеної часточки речовини. The production of powdered milk with different fat having trouble Evaporation rozpryskuvanyh particles of milk in the mammary cell. known that when sprayed particles should focus their uniform size to form a uniform mode of drying each created particles of matter.otherсухі молочні продуктивипаровування вологивиробництвоdry milk solidsevaporationproductionкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управлінняМоделювання багато асортиментного виробництва сухих молочних продуктівOther