Сидоренко, Таміла Русланівна2021-06-042021-06-042020Сидоренко, Т. Р. Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками якості квасу білого живого бродіння для оператора ринку ПрАТ «Оболонь» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Таміла Русланівна Сидоренко ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2020. – 89 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34322otherквас білийквас живого бродіннянапої бродінняконцентрат квасного сусласистема менеджменту якостімоніторингпідприємствообладнаннятехнологічна схемаДСТУISOкафедра експертизи харчових продуктівРозроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками якості квасу білого живого бродіння для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»Other