Склад низькокалорійного соусу (Патент на корисну модель № 101709) - Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ясюченко, Олександр Сергійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович (My University, 2015)
Склад низькокалорійного соусу, що містить олію соняшникову рафіновану, яйця, цукор білий кристалічний, оцет столовий (3 %), який відрізняється тим, що як яйця використовують яєчний порошок та додатково вносять сіль, порошок з банана, пектин, какао порошок, сухе молоко та воду у такому співвідношенні компонентів, мас. %: олія соняшникова, рафінована 4,7…6,7; яєчний порошок 2,0…2,4; сіль 0,4…1,2; вода 69,5…50,3; порошок з банана 9,6…15,6; пектин 2,6…3,4; какао порошок 1,3…1,7; сухе молоко 5,4…6,0; цукор білий кристалічний 2,8; оцет столовий 3 %-вий 6,7. A composition of a low-calorie sauce contains sunflower-seed oil, eggs, white sugar crystal, vinegar (3 %), egg use egg powder and additionally make salt, banana powder, pectin, cocoa powder, milk powder and water in the following ratio of components, wt. %: sunflower oil, refined 4.7...6.7; powdered eggs 2.0...2.4; salt 0.4...1.2; water 69.5...50.3; banana powder 9.6...15.6; pectin 2.6...3.4; cocoa powder 1.3...1.7; powdered milk 5.4...6.0; white crystalline sugar 2.8; table vinegar, 3% 6.7.
Keywords: олія соняшникова; яєчний порошок; сіль; порошок з банана; соус; sunflower oil; egg powder; salt; banana powder; sauce; кафедра експертизи харчових продуктів