Формування компетентності майбутнього фахівця у галузях знань "Економіка і підприємництво" - Гречан, Алла Павлівна; Колос, Ірина Василівна (My University, 2008)
В статті розкрито сутність і визначено види компетентності, обґрунтовано компоненти компетентності майбутнього фахівця у галузі знань “Економіка і підприємництво”. The article reveals the essence and identify the types of competence, grounded components of competence of the future expert knowledge in the field of "Economics and Entrepreneurship".
Keywords: компетентнісний підхід; компетентність; ключові компетентності; професійні компетентності; competence based; education; key competence; professional competence; кафедра обліку і аудиту