Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаГащук, Олександра ІзидорівнаРоманюк, Євген ОлеговичЛіпінський, Кирило Андрійович2022-07-012022-07-012022Перспективи використання горіхової сировини у харчовій індустрії / О. Є. Москалюк, О. І. Гащук, Є. Р. Романюк, К. А. Ліпінський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 234https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37721На сьогоднішній день вживання населенням білка є дефіцитним як в кількісному, так і в якісному відношенні. Серед можливих шляхів вирішення цієї проблеми головне і вирішальне місце належить залученню резерву білків рослинного походження. Нестачу білка в раціоні можливо ліквідувати за рахунок використання нетрадиційних джерел рослинного походження. To date, the population's consumption of protein is in short supply both quantitatively and qualitatively. Among the possible ways to solve this problem, the main and decisive place is to attract a reserve of plant proteins. Lack of protein in the diet can be eliminated through the use of non-traditional sources of plant origin.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівгоріхирослинний білокхімічний складnutsvegetable proteinchemical compositionПерспективи використання горіхової сировини у харчовій індустріїThesis