Економічний аналіз показників прибутковості підприємства - Бусленко, Богдана Володимирівна; Новойтенко, Ірина Віталіївна (My University, 2014)
За обсягом валової продукції у структурі харчової індустрії плодоовочеві консервні виробництва посідають вагоме місце. Проте для підприємств галузі характерним є падіння обсягів виробництва основних продуктів у 2008-2012 рр., що ставить під загрозу прибутковість діяльності у 2014 р.
Keywords: економічний аналіз; показники; прибутковость підприємства; экономический анализ; показатели; прибыльности предприятия; economic analysis; performance; profitability; кафедра економіки і права