Бусленко, Богдана ВолодимирівнаНовойтенко, Ірина Віталіївна2014-11-262014-11-262014Бусленко, Б. Економічний аналіз показників прибутковості підприємства / Богдана Бусленко, Ірина Новойтенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 177-178.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18702За обсягом валової продукції у структурі харчової індустрії плодоовочеві консервні виробництва посідають вагоме місце. Проте для підприємств галузі характерним є падіння обсягів виробництва основних продуктів у 2008-2012 рр., що ставить під загрозу прибутковість діяльності у 2014 р.uk-UKекономічний аналізпоказникиприбутковость підприємстваэкономический анализпоказателиприбыльности предприятияeconomic analysisperformanceprofitabilityкафедра економіки і праваЕкономічний аналіз показників прибутковості підприємстваOther